Kelley-joy Peijsel | 10 mei 2017

Een nieuw jaar begon en ik had mezelf voorgenomen om geen sap dieet meer te gaan doen of één of andere “snelle” manier van afvallen want uit ervaring komen er alleen maar meer KG’s terug. Deze zomer wil ik strak over het strand kunnen huppelen!!

Het was tijd voor een aanpassing van mijn levensstijl en het 92 dagen programma van Marielle kwam op het perfecte moment! Ik dacht zelf best wel gezond te eten maar ik werd mooi even met mn neus op de feiten gedrukt. Het maakt niet zo zeer uit “wat” je eet maar “hoeveel” het trainen in groepsvorm is erg gezellig maar motiveert vooral om je voor de volle 100% in te zetten.
Moet ook eerlijk toegeven dat die volle 100% bij mij de laatste weken even ver te zoeken was (en dat was ook terug te zien bij de eindweging) maar ik heb zoveel geleerd over voeding!
Mijn doel van -7,5KG heb ik helaas niet gehaald; het is -5KG geworden maar we gaan gewoon gezellig door met trainen. En ach, de weegschaal laat misschien nog niet zien wat ik zou willen… ik voel me super fit en zit lekker in mn vel. Uiteindelijk is dat t belangrijkste!
Bedankt voor al je positiviteit, je gedrevenheid en die schop onder mn kont die ik af en toe nodig had.