Marieke Broks-Los | 19 juli 2017

Lieve Mariëlle,
Al maanden zag ik op Facebook jouw van Es Voeding en Beweging pagina voorbij komen en wist ik wat voor wonderen je had verricht bij mijn oude middelbare school maatje Auke. Na een jaar te veel eten, niet lekker in mijn vel en problemen met mijn gezondheid betrapte ik mij erop wel erg vaak op je site te gluren. Tuurlijk kun je ook zelf sporten, minder en gezonder eten… dat kon ik ook… steeds 2 maanden, maar volhouden om te blijven bewegen, de energie te verzamelen om wat groente en fruit in de blender te gooien lukte me dan uiteindelijk altijd maar kort.
Dus 22 maart, ben ik met mijn 75 kilo van de bank af gerold richting de telefoon en heb me ingeschreven voor het 92 dagen programma. Het uiteindelijke doel was me nog niet helemaal duidelijk (5 kg eraf ofzo?), maar wel wist ik dat ik vooral weer meer energie wilde krijgen… huppelen door het leven! Het zou wel zwaar worden dacht ik, Marielle voor me ziend met haar sixpack en een zweep…
Maar wat was het anders dan dat! Je gaf advies over voeding, motiveerde op het juiste moment… (ohja en af en toe dan toch die sneer … “iets met houding?”) en wat ik niet had verwacht… ik vond het sporten écht leuk!
Nu 63 kg, 12 kilo van me afgeschud, met de afgelopen 92 dagen ook gewoon een feestje, bruiloft, bbq en veel gezellige wijntjes met vriendinnen, heb ik ’s avonds alweer zin om te sporten als ik ’s ochtends al ben geweest.
Omdat ik nu weet wàt ik eet en hoeveel ik nodig heb, heb ik een balans gevonden tussen gezond eten, mateloos genieten, sporten en ontspannen.
Thx! … en je bent zeker nog niet van me af.
#trotsopmezelf#
Marieke