Marion Steen | 15-02-2018

Als mental coach vergezelde ik twee jonge vrouwen die aan wedstrijdsport doen. Mariëlle was de sport en voedingscoach. Wij hadden een klik. En ja, ik ben een mental coach, maar het coachen van mijzelf wat betreft sport en voeding, dat lukte niet echt:-) Nu ging ik ook nog verhuizen, en mijn man verloor zijn vaste inkomen. Best wat stress dus en normaliter; uitstekende excuses om allerlei zoetigheden (en meer..) naar binnen te gooien. In de eerste instantie nam ik mij voor om aan het 92 dagen programma van Mariëlle te beginnen ná onze verhuizing. Maar daar kwam Mariëlle met haar one-liner; het goede moment om te beginnen komt nooit; BEGIN GEWOON! Aldus geschiedde..
En wat ben ik nu BLIJ! Het bleek zo eenvoudig te zijn. Gewoon blijven eten, maar uitgebalanceerder. Krachttraining doen. Lekker bewegen dagelijks.

Ik wilde -Sterk-Fit-Slanker-Strakker worden.

Alle doelen; behaald!
Mákkelijk! Eitje! Léuk!! (Ook nog:-)

Nu wil ik nog wat kilo’s eraf, nog wat sterker worden, zodat ik makkelijk mijn volgende doel bereik; deze zomer ben ik 55 jaar. Ik zie er beter uit dan ik de laatste 18 jaar heb gedaan. Voel mij op mijn gemak in mijn lichaam, fit, sterk! En ik wil de Mud Obstacle Run in Biddinghuizen meedoen, op zo’n manier dat ik na afloop kan zeggen; éitje!!

Mariëlle van Es, ik blijf nog een tijdje van jouw gouden tips en uitgebalanceerde trainingen genieten. Het lijkt mij geweldig om mij zo sterk als nu te blijven voelen. Zo is leeftijd echt maar een getal!
Dank je wel! ?