Mariska Leehuis | 25 december 2017

Ik had wel -tig keer het bericht van Marielle voorbij zien komen op facebook; Start nu met het 92 dagen programma! Maar elke keer twijfel. 3 Keer in de week sporten, dat krijg ik toch nooit ingepland!? En hoe ga ik dit volhouden? Allemaal excuses om het niet te doen.
Na de zomervakantie was ik helemaal klaar met mijzelf en het werd het echt tijd voor actie! Ik moest echt afvallen en fitter worden. Ik heb Marielle meteen gemaild met de tekst dat ik graag het 92 dagen programma wil starten, maar dat ik er als een berg tegenop zie! Ik had mijzelf wel voorgenomen om 2 keer PT te doen per week, want ik had geen stok achter de deur nodig, maar een dikke eik 😉
20 September 2017 was het eerste weeg moment (slik), hebben we samen mijn doelen bepaald  voor de komende weken en ben ik officieel gestart. Ik heb elke dag keurig de Food app ingevuld en jemig wat geeft dat een inzicht zeg! Zeker de balans tussen koolhydraten, vettten en eiwitten. Wat eet je dan toch eigenlijk te vaak teveel koolhydraten! Verder ben ik serieus aan de slag gegaan met alle informatie die ik elke week gemaild kreeg van Marielle. Heel duidelijk, praktisch en meteen toepasbaar.
Qua sporten was het voor mij echt wel even wennen. Voelde mij een oude, niet fitte taart in een sport outfit. Maar na een paar weken had ik ook daar mijn draai gevonden en begon ik het zowaar leuk te vinden om weer te sporten. Ik ging 2 x per week met Marielle trainen en op zondag schoof ik aan op de open workout. 3 Keer in de week trainen! Wie had dat ooit kunnen denken! Marielle is echt een top wijf. Ze heeft mij echt zo ontzettend geholpen met haar nuchtere benadering, het blijven motiveren, maar ook zeker streng zijn als nodig.
Mijn 92 dagen programma is nu voorbij, ik ben onwijs tevreden met het resultaat en ik ga zeker nog verder met trainen en het opvolgen van de voedingsadviezen, want ik wil nog meer afvallen! En op deze manier gaat dat ook zeker lukken.  Marielle dank voor alles en je bent voorlopig nog niet van mij af 😉