Martine Wolvius | 10 oktober 2017

In juli ben ik begonnen met het 92 dagen programma bij Marielle.
Mijn reden om deel te nemen aan dit programma was niet zozeer afvallen, maar sterker en fitter worden. Ik houd erg van hardlopen, maar de laatste jaren merkte ik dat een korte afstand al zorgde voor blessures en spierpijn. Daarnaast werd ik ’s ochtends stijf wakker en kwam ik moeizaam op gang. Verder bestond mijn voedingspatroon uit veel te veel koolhydraten en was ik daardoor vaak moe. Balans en sterker worden, dat was mijn doel!

Nu na 3 maanden voel ik mij een ander mens. Door het programma word je je bewust gemaakt van de juiste voeding en de verhoudingen van eiwitten, vetten en koolhydraten. De krachttrainingen zijn ontzettend leuk en motiverend. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je de oefeningen ook goed uitvoert. Samen met anderen trainen. Ieder zijn eigen persoonlijke doelen, maar allemaal gaan we voor verandering en een fitter lijf. Sinds mijn core stability een stuk sterker is geworden, heb ik zelfs na een lange afstand rennen geen centje pijn meer.  ’s Ochtends spring ik uit bed 🙂
Mijn eerste doel is dus bereikt, maar ik ga wel verder met de krachttrainingen. Ik voel me er super goed bij. Dank Marielle!